01. Secret of the Dragon Balls
Jakson alkupuolella näkyy Gokun arkisia aherruksia. Jonkin ajan kuluttua Goku tapaa Bulman ja hän on ihmeissään koska ei ennen ole nähnyt tyttöä. He ystävystyvät nopeasti ja Goku kutsuu Bulman hänen talolleen jossa Bulma näkee lohikäärmekuulan ja pyytää Gokua mukaansa etsimään loput kuulat. Myös Emperor Pilaf on etsiskelemässä kuulia. Goku ja Bulma törmäävät myös vihamieliseen hirmuliskoon joka aikoo syödä Bulman ja kaappaa tämän mutta Goku hoitaa tilanteen ja Bulma pelastuu.

 

02. The Emperor's Quest

Goku kohtaa jälleen uusia juttuja kuten television sekä kylvyn. Bulma auttaa Gokua peseytymään ja huomaa kauhukseen että Gokulla kasvaa ihan oikea häntä. Ja sitten kun on Bulman kylpy vuoro niin Goku avuliaan tarjoutuu auttamaan mutta Bulmaa peseytymään on eri mieltä. Goku on aivan kummissaan miksei Bulmalla ole häntää , mutta Goku päättyy siihen tulokseen että Bulma se outo on kun ei kerta häntä kasva. Goku ja Bulma alkavat syömään, mutta Gokulle ei Bulman pöperöt kelpaa ja lähtee itse hakemaan ruokaa. Pilaf on jälleen yhden kuulan lohikäärmekuulan perässä ja lähettää Main Shun kuulan perään. Mutta heidän epäonnekseen he kohtaavat Gokun joka on ruuanhaku reissulla ja Goku luulee Pilafin kätyreiden lentokonetta linnuksi ja pudottaa sen alas, mutta harmikseen toteaa, että se on kivi kova, Susia oli myös paikalla, mutta Goku hoiteli ne tyylikkäästi ja otti sitten susihukan evääkseen. Aamulla Goku menee harjoittelemaan ja huomaa kilpikonnan pihalla ja Goku ystävällisenä tarjoutuu kuskaamaan tämän takaisin merelle, mutta Bulma ei tästä ajatuksesta tykkää, mutta lopulta kuitenkin myöntyy ja lähtee mukaan viemään kilpikonnaa merelle.

 

03. The Nimbus Cloud of Roshi

Matkatessaan merelle päin ystävykset törmäävät isoon karhun joka aikoo syödä kilpikonnan, mutta Goku pistää hanttiin ja antaa karhulle kunnolla selkään. Ja näin matka merelle päin pääsee taas jatkumaan. Kun he pääsevät merelle kilpikonna kiittelee ja käskee heidän odottaa rannassa. Pilaf on nyt kuullut yhden lohikäärmekuulan sijainnin ja se kuula on Master Roshin saarella, mutta tällä kertaa myös Pilaf lähtee kuulan hakumatkalle. Rannalla Goku ja Bulma näkevät, kun kilpikonnan tulee takaisin mereltä ja kyydissä on joku henkilö. Hän on Master Roshi. Roshi antaa kilpikonnan auttamisesta Gokulle Nimbus nimisen pilven ja Bulma saa yhden lohikäärmekuulan joka riippui Roshin kaulassa. Pilaf kätyreineen on juuri saapunut Roshin saarelle ja penkovat Roshin talon läpikotaisin, mutta mitään ei löydy. Silloin Roshi palaa kilpikonnan kanssa saarelle ja hän kertoo, että antoi jo kuulan pois. Joten Pilaf lähtee kiukkuisena pois.

 

04. Oolong the Terrible

Goku ja Bulma saapuvat kylään, joka näyttää aivan kuolleelta. Mutta Goku vaistoaa siellä elämää ja menee yhteen taloon rikkomalla siitä lukon ja astuu sisään. Talon asukas ,joka sattuu olemaan kylänjohtaja, lyö kirveellä Gokua suoraan päähän, mutta Gokulle tulee vain suuri kuhmu ja kirves menee säpäleiksi. Kylän johtaja selittää että eräs hirviö, joka voi muuttua miksi tahansa terrorisoi kylän asukkeja ja on kaapannut kolme tyttöä. Bulma ja Goku päättävät auttaa, koska eräs eukko lupaa heille palkinnoksi lohikäärmekuulan. Pian tämä hirviö saapuukin ja Goku on pukeutuneena tytöksi jotta tämä hirviö veisi Goku samaan paikkaan missä siepatut on, mutta suunnitelma menee pieleen. Goku näyttää suuret voimansa ja hirviö pakenee muuttuen lepakoksi ja myöhemmin raketiksi, mutta  Goku ottaa sen kiinni Nimbuksen kanssa. Ja tämä hirviö onki Oolong, pieni possu. Oolong vie Gokun, Bulman sekä kylänasukit siepattujen luo ja tyttäret löytyvätkin sieltä hyvin hemmoteltuina. Ja näin sitten Goku ja Bulma saavat jälleen uuden lohikäärmekuulan ja ottavat myös Oolongin matkaan, koska muodonmuuttajasta voi olla hyötyä tulevaisuudessa.

 

05. Yamcha the Desert Bandit

Goku ja Bulma ovat jälleen matkalla kohti seuraavaa lohikäärmekuulaa, mutta tällä kertaa matkassa on myös uusi henkilö, Oolong. He ovat menossa kohti autio maata ja Oolong yrittää jäädä pois matkasta, koska aavikolla asuu eräs kauhea maantierosvo nimeltään Yamcha. Oolong ei kuitenkaan onnistu pakenemaan Bulmalta, koska Bulma osaa nimittäin sikojen kutsumahuudon. Joten he jatkavan matkaa yhä kolmisin. Ystävykset saapuvat aavikolle, mutta he eivät ole yksin. Heitä tarkkaillaan. Yamchan ystävä Puar tarkkailee näitä. Bulma valittelee väsymystä ja löytää varjoisan paikan ja menee sinne lepäämään. Hetken kuluttua Yamcha ja Puar saapuvat Gokun ja Oolongin eteen. Oolong tunnistaa Puarin. He kävivät samaa muodonmuutoskoulua aikoinaan. Yamcha haastaa riitaa ja päätyy tappelemaan Gokun kanssa, mutta Goku ei ole täydessä vireessä, koska hänellä on kauhea nälkä. Joten Yamcha on melko niskanpäällä. Samaan aikaan Bulma on herännyt nokosiltaan ja menee katsomaan mitä tapahtuu. Mutta kun Yamcha huomaa Bulman hän jähmettyy täysin ja pakenee nopeasti paikalta Puarin kanssa. Goku, Bulma ja Oolong jäävät vain tuijottamaan paikoilleen.

 

06. Keep an Eye on the Dragon Balls

Goku, Bulma ja Oolong ovat asuntovaunussa juttelemassa Yamchasta. Bulma kehuu kuinka komea Yamcha on ja tahtoisi tavata tämän uudelleen. Sen jälkeen Bulma aikoo mennä kylpyyn, mutta valittaa Oolongille kuinka pieni ja epämukava kylpyhuone tämän asuntovaunussa on. Samaan aikaan Mai ja Shu ovat tihutöissään. He aikovat räjäyttää asuntovaunun missä ystävykset ovat, mutta yritys menee hiukan pieleen koska pommi tarttuu Shuun käteen. Ja he poistuvat sitten hädissään paikalta. Sitten saapuvat Yamcha ja Puar asuntovaunulle ja Yamcha menee kurkkimaan ikkunasta samaan aikaan kun Bulma on kylvyssä ja Yamcha pelästyy pahanpäiväisesti, mutta Bulma ei Yamchan onneksi hoksaa tätä. Sen jälkeen Yamcha siirtyy seuraavalle ikkunalle kuuntelemaan. Samaan aikaan sisäpuolella Goku kertoo Oolongille lohikäärmekuulista ja Yamcha ja Puar kuulevat kaiken ja päättävät varastaa nämä kuulat. Oolong myös tahtoo kuulat itselleen ja tarjoaa nukutusjuomaa Bulmalle ja Gokulle jotta voisi viedä kuulat. Mutta kuitenkaan ei onnistu, koska Yamcha ja Puar sotkevat kaiken yrittäessään myös viedä lohikäärme kuulat. Näin ollen Oolong päätyykin valvomaan koko yön ja vahtimaan kuulia. Vihdoin aamulla Shu saa pommin irti kädestään ja kiinnittää sen aikapommin asuntoauton pohjaan ja poistuu paikalta. Goku ja kumppanit jatkavat matkaansa, mutta matka tyssääkin kun Yamcha ampuu asuntovaunun hajalle. Ja taas Goku ja Yamcha päätyvät tappelemaan ja Goku voittaa, koska Yamcha pakenee menetettyään yhden hampaan. Goku, Oolong ja Bulma joutuvat jatkamaan matkaa jalan. Vähän ajan kuluttua Shu ja Mai saapuvat hajanaisen asuntovaunun luokse ja luulevat että heidän pomminsa on jo räjähtänyt. He alkavat etsiä lohikäärmekuulia ja silloin heidän pomminsa räjähtää. Yamcha on keksinyt uuden suunnitelman. Hän vie auton Gokulle ja Bulmalle. Auto on kuitenkin varustettu lähettimellä ja näin Yamcha ja Puar pystyvät seuraamaan helpostu Bulmaa ja Gokua.

 

07. The Ox-King on Fire Mountain

Shu ja Mai ovat matkalla Pilafin palatsiin jalkaisin. Ja kun he saapuvat Pilafin luokse Pilaf on hyvin vihainen, koska Shu ja Mai eivät tuoneet yhtään lohikäärmekuulaa ja Pilaf vähän kurittaa heitä. Samaan aikaan Goku ystävineen on saapunut vuorelle joka on ilmiliekeissä. Ja lohikäärmetutka näyttää että yksi kuula olisi siellä. Oolong tietää että siellä asuu hirvittävä vuoren vartija nimeltään Ox-King ja Oolong yrittää paeta, mutta Bulma kutsuu hänet takaisin. Yamcha seurailee sivusta Puarin kanssa. Samoihin aikoihin dinosaurus ajattaa erästä tyttöä. Tyttö kiljuu hädissään, mutta kuitenkin rökittää dinosauruksen. Yamcha ja Puar seuraavat tapahtumaa hämmentyneenä. Sitten tämä tyttö käy Yamchan kimppuun, koska tälle on opetettu ettei saa puhua vieraille. Yamcha tulistuu kun hänen kimppuun käydään ja iskee tytön maahan ja jatkaa matkaa. Samalla Goku yrittää päästä Nimbuksella vuoren huipulla sijaitsevaan linnaan, mutta polttaakin vaan häntänsä liekeissä ja hyppää läheiseen lammikkoon. Silloin Ox-King saapuu Bulman ja Oolongin luokse ja yrittää nakata näitä kirveellä, mutta ohi menee. Sitten Goku saapuu paikalle ja he tappelevat hetken ja sitten Ox-King hoksaa kysyä, että mistä Goku on Nimbuksen saanut ja Goku vastaa että Master Roshilta. Ox-King kertookin, että Roshi on hänen entinen kouluttajansa. Ja samalla Goku ja Ox-King unohtavat taistelunsa ja ystävystyvät. Ox-King kertoo että hänellä on tytär nimeltään Chi-Chi ja sanoo Gokulle, että hakisi tämän. Yamcha on piilossa vakoilemassa ja kuulee tämän. Sitten hän tajusi, että tyrmäsi suuren Ox-Kingin tyttäreen ja kiiruhtaa etsimään tätä ja löytääkin Chi-Chin ja herättelee tämän. Sitten Yamcha näkee Gokun lentelevät taivaalla ja pakenee paikalta. Goku näkee Chi-Chin ja pyytöö tämän kyytiin, mutta Chi-Chillä on vaikeuksia päästä pilven päälle ja kiskoo Gokun hännästä päästäkseen pilvelle. Goku karjaisee oikein kunnolla, koska häntä on arka paikka kun siitä kiskoo.  Ja lopulta he lähtevät yhdessä kohti Master Roshin taloa, koska he aikovat hakea Master Roshilta apua sammuttaakseen vuoren liekit. Pitkän matkan teon jälkeen he pääsevätkin perille.

 

08. The Kamehameha Wave

Saavuttuaan Roshin saarelle Chi-Chi aikoo testata onko tämä vanhus todella suurenmoinen Mestari Roshi ja nakkaa kypäränsä evän Roshia kohti. Roshi kerkeää huitaista keppinsä eteen, mutta ei auttanut vaan Chi-Chin heittämä evä osui keskelle Master Roshin otsaa. Chi-Chi ei edelleenkään usko että tämä on Master Roshi, joten Roshi näyttää erään jäsen korttinsa jossa on hänen nimensä ja kuva. Ja lopulta Chi-Chi uskoo tämän olevan Roshi. Goku ja Chi-Chi kertovat Roshille ongelmansa ja hän suostuu auttamaan, sillä hänellä on semmoinen viuhka jolla saa kovan tuulen aikaiseksi, mutta sitä ei löytynyt mistään. Joten Roshi itse päättää lähteä sammuttamaan liekit. Roshi lentää Ox-Kingin luokse semmoisen kilpikonnan päällä joka pystyy lentämään, koska se pyörii huimaa vauhtia. Roshi saapuu paikalle ja lupautuu auttamaan kunhan Bulma järjestää treffit hänelle. Master Roshi käyttää liekkien sammuttamiseen ihmeellistä Kamehameha energia aaltoa, jonka opettelemiseen Roshilta kului viisikymmentä vuotta. Lieskat sammuu helposti, mutta samalla vuoren laella ollut Ox-Kingin linna sortuu. Bulma ja Oolong hakevat raunioista lohikäärmekuulan minkä Ox-King oli heille luvannut. Goku on niin innoissaan Roshin Kamehamehaasta ja testaa sitä itsekin ja onnistuukin tuhoamaan auton. Ox-King päättää antaa yhden auton Ystävyksille joten he pääsevät jatkamaan matkaa.

 

09. Boss Rabbit's Magic Touch

Bulma, Oolong ja Goku jatkavat matkaa ja Yamcha ja Puar ovat yhä näitten perässä. He saapuvat kaupunkiin jossa kaikki näyttävät pelkäävän Bulmaa. Bulma kiertelee kaupunkia ja menee ostamaan uusia kapseleita, mutta hän saakin ne ilmaiseksi ja Bulma ihmettelee vaan miksi. Sitten Bulma käy ostaa uudet vaatteet ja luopuu pupun korvista ja huomaakin ettei enää kukaan pelkää häntä. Sitten saapuu ihmeellisen näköisiä heppuja. Heillä on mustatpuvut ja päässä jäniksen korvat. Kaikki kyläläiset näyttävän pelkäävän näitä jänöjä. He haastavat riitaa Gokulle ja Goku tyrmää nämä ja jänöt kutsuvat hätiin heidän pomonsa. Silloin kyläläiset katoavat kokonaan, koska he pelkäävät tätä pomoa kuollakseen. Jänöjen pomo saapuu. Ja hän huijaa Bulmaa koskemaan tämän kättä ja silloin Bulma muuttuu porkkanaksi. Ja uhkaa syödä Bulma porkkanan jos Goku yrittää tehdä vastarintaa. Samaan aikaan Yamcha seurailee sivusta tapahtumia ja päättää auttaa Gokua. Yamcha pistää maahan molemmat jänöt ja näin pelastaa Gokun. Puar on muuttunut linnuksi ja siepannut Monster Carrotilta Bulma porkkanan. Master Carrot jahtaa Puaria, muttei saa tätä kiinni. Mutta sitten Puar lentää tolppaan ja tippuu maahan. Goku saa siepattua ilmasta Bulma porkkanan, mutta tällä kertaa Monster Carrot uhkaa muuttaa vieressään makaavan Puarin porkkanaksi, mutta Puar muuttuukin samanlaiseksi kuin Monster Carrot itse ja uhkaa koskea tätä ja Monster Carrot luovuttaa. Mutta hän ei tiennyt, että Puarilla on samat voimat kuten aina vaikka muuttuukin. Monster Carrot muuttaa porkkanan takaisin Bulmaksi ja Goku vie koko jänöjengin kuuhun leipomaan riisikakkuja.

 

10. The Dragon Balls are Stolen!

Ystävysten matkanteko pysähtyy, koska Shu hajottaa heidän auton ja vie lohikäärme kuulat. Goku lähtee perään ja löytääkin sen robotin jonka sisässä Shu oli, mutta Shu on jo häipynyt lohikäärmekuulat mukanaan. Goku palaa takaisin Oolongin ja Bulman luokse ja he miettivät miten saisivat kuulat takaisin, koska heillä ei ole enää kulkupeliä. Silloin Yamcha päättää auttaa heitä ja ottaa ystävykset kyytiin. Bulma on iloinen nähdessään Yamchan ja lepertelee hänelle. Samaan aikaan Pilaf on innoissaan Shun ja Main tuomista lohikäärmekuulista, mutta yksi vielä puuttuu. Ja se yksi kuula on Gokulla. Yamcha, Puar, Oolong, Bulma ja Goku saapuvat Pilafin linnalle ja he menevät sisään. Sisältä löytyy vain pimeitä ansoitettuja käytäviä. Ja lopulta he ovat ansassa.

 

11. The Penalty is Pinball

Pilaf tarkkailee Gokua ja muita monitoristaan ja miettii mitä näille tekisi. Goku ja Yamcha yrittävät murtaa seinät, mutteivät onnistu. Pilaf sieppaa Bulman valvontahuoneeseen, mutta lyhyitten keskustelujen jälkeen palauttaa Bulman takaisin muiden luokse säilöön. Sen jälkeen Pilaf laittaa unikaasua Gokun ja ystävysten luokse ja he nukahtavat. Sitten Pilaf käy lähtee hakemaan viimeistä kuulaa Gokulta, mutta unohtaa kaasunaamarin ja nukahtaa. Mai hakee kuulan ja Shu ottaa nukkuvan Pilafin mukaansa. Hetken nukkumisen jälkeen Bulma ja muut huomaavat, että viimeinenkin kuula puuttuu ja tajuavat, että Pilafilla on kaikki kuulat. Pilaf on menossa pihalle vapauttamaan lohikäärmeen, mutta tapaakin Gokun ja muut käytävässä ja Pilaf apureineen palaa takaisin valvontahuoneeseen. Pilaf pistää ison kuulan ystävysten perään ja lopulta Goku ja ystävät ovat jälleen ansassa. Pilaf pääsee pihalle kuuliensa kanssa ja on kohta valmis vapauttamaan lohikäärmeen. Goku iskee kamehamehaalla pienen reiän seinään ja Oolong ja Puar lähtevät estämään Pilafin aikeet, mutta eivät ehdi ajoissa hakea kuulia sillä Pilaf on jo kutsunut lohikäärmeen nimeltä Shenron ja Pilaf on valmis antamaan toiveensa.

 

12. A Wish to the Eternal Dragon

Goku, Bulma ja Yamcha seuraavat tapahtumia sivusta. Pilaf jo kuvittelee itseään maailmanherraksi. Shenron odottelee toivomusta. Silloin Oolong saa idean ja syöksyy Shenronin eteen ja esittää toivomuksen. Samaan aikaan Goku onnistuu räjäyttämään seinän pois tieltään. Oolong toivoo pikkuhousut. Shenron täyttää toivomuksen ja katoaa. Lohikäärmekuulat leviävät ympäri maailmaa ja muuttuvat kiviksi vuoden ajaksi. Pilaf on nyrpeissään ja aikoo vangita Oolongin ja muut ystävykset. Ystävykset lähtevät karkuun, mutta Pilaf lähettää heidän peräänsä koiralauman. He pärjäävät hyvin, mutta joutuvat lopulta luovuttamaan ja heidät teljetään suureen metalliseen laatikkoon. Laatikon katto on läpinäkyvä ja on täysikuu. Goku kertoo ,että silloin kun hänen isoisänsä Gohan eli niin usein täysikuun aikaa ilmesty suuri hirviö joka rikkoi kaikki paikat ja hänen iso isänsä on sanonut ettei hän saa katsoa ollenkaan täysikuuta. Silloin muut tajuavat että Goku on se hirviö ja Bulma sanoo Gokulle ettei katso kuuta joka on juuri hänen yläpuolellaan, mutta juuri silloin Goku tekee virheen ja katsoo kuuta. Ja sitten Goku muuttuu valtavaksi apinaksi ja teräs laatikko särkyy.

 

13. The Legend of Goku

Bulma ja muut varovat etteivät joudu Gokun jalkoihin, kun tämä on muuttunut apinaksi. Goku käy nyt Pilafin linnan kimppuun. Pilaf, Mai ja Shu heräävät ja yrittävät lähteä karkuun helikopterilla. Mutta Pilaf ei salli että hänen linnansa tuhotaan joten alkaa tulittamaan Gokua ja Goku kaatuu maahan ja Pilaf apureineen laskeutuu. Mutta Goku ei olekaan kuollut ja Pilaf kätyreineen yrittää lähteä karkuun helikopterilla, mutta Goku viskaakin Pilafin linnan tornista palasen kohti helikopteria ja helikopteri putoaa maahan. Sitten Goku hoksaa Bulman ja muut ystävänsä. Goku ottaa Bulman kouraansa ja meinaa syödä tämän, mutta Yamcha käy Gokun hännän kimppuun. Sitten Yamcha käskee Puaria katkaisemaan Gokun hännän ja Puar tekee niin ja muuttuu saksiksi ja katkaisee hännän. Silloin Goku muuttuu takaisin pikkupojaksi ja nukahtaa. Aamulla herätessään Goku ei muista mitään edellisestä illasta kun hän oli apinana, mutta muut selventävät vähän asiaa. Ja Goku hoksaa että hänen häntänsä on katkaistu eikä ole yhtään innoissaan siitä. Rupattelujen jälkeen Goku päättää lähteä Master Roshin luokse treenaamaan ja Bulma, Yamcha, Oolong ja Puar lähtevät yhdessä helikopterilla muualle.

 

Takaisin