29. The Roaming Lake

Turnauksen jälkeen Goku hyvästelee muut ja lähtee etsimään neljän tähden lohikäärmekuulaa, koska tämä oli muistona hänen isoisästään. Samaan aikaan, kun Goku on matkalla aavikon yllä, Nam on palannut kyläänsä ja antaa kyläläisille tuomansa veden. Nam saa myös kuulla, että joki on kuivunut ja kyläläiset tahtovat, että Nam käy katsomassa yläjuoksulta miksei vesi virtaa. Namin matkatessa kohti yläjuoksua lentolisko kaappaa tämän. Goku huomaa tämän vääryyden ja pelastaa Namin. Sitten Goku ja Nam jatkavat yhdessä matkaa yläjuoksulle Nimbuksen selässä. Goku ja Nam löytävät syyn miksei vesi virtaa kovinkaan pitkälle. He löytävät suuren padon jossa lentoliskot uiskentelevat. Goku ja Nam laskeutuvat ja lentoliskot tulevat haastamaan riitaa. Mutta näitten pomona onkin itse Giran ja tämä sanoo Gokulle, että tämä saa murtaa padon jos vain voimat riittävät. Goku saa padon murrettua kamehamehaalla. Tämän jälkeen vesi pääsee virtaamaan taas Namin kylään saakka.

 

30. Pilaf and the Mystery Force

Goku jatkaa lohikäärmekuulan metsästystä. Myös pilaf aikoo hommata taas kaikki kuulat itselleen ja toivoa maailman herruutta. Samaan aikaan kun Pilaf palatsissaan unelmoi niin Goku on uimassa. Mutta uiminen jälkeen Goku huomaa, että hänen vaatteensa on viety. Goku lähtee varkaan perään ja saakin tältä vaatteensa takaisin, mutta tämä pikku varas lähtee karkuun ja vie samalla lohikäärmetutkan. Joten Goku lähtee tämän perään jotta saisi tutkansa. Samaan aikaan Pilaf ystävineen on saapunut läheiseen pieneen kylään etsimään lohikäärmekuulaa. Myös erään armeijan miehet ovat saapuneet samaan kylään. Gokun kamppeet varastanut poika myy kuulatutkan eräälle kauppiaalle ja saakin siitä muutaman lantin. Hetken kuluttua Goku saa tämän pojan kiinni, mutta on jo myöhäistä koska tutka ei ole enää hänellä. Samaan aikaan Pilaf kyselee lohikäärmekuulista kauppiaalta ja hänellä sattuu olemaan semmoinen. Joten Pilaf ostaa tämän kuulan. Pilaf tapaa Gokun kaupan ovella, mutta Pilaf pääseekin karkuun kuulan kanssa. Goku lähtee perään, koska tämän sai jo tutkansa takaisin kun löysi sen kaupan hyllyltä. Armeijan mies myös kyselee lohikäärmekuulasta kauppiaalta. Ja tietenkin kauppiaalla on sellainen, koska hänellä on niitä paljon, mutta kaikki on väärennöksiä. Armeijan mies hoksaa, että se on väärennös ja Pilaf myös huomaa saman asian aluksellaan, mutta Goku ei tiedä tätä vaan seuraa Pilafin alusta Nimbuksellaan. Tämän jälkeen Armeijan mies kylmäverisesti ampuu kauppiaan.

 

31. Wedding Plans?

Goku on päässyt Pilafin aluksen luokse ja Pilaf aikoo antaa Gokulle väärennetyn lohikäärmekuulan. Tämä kuula on jo kertaalleen korjattu, koska se tippui lattialle aiemmin. Saatuaan kuulan Goku pudottaa sen lähes maahan asti, mutta kun hän saa sen jälleen kiinni niin se murenee käsiin. Samaan aikaan toisaalla Chi-Chi ajattelee Gokua ja tulevia häitä. Myös tämä armeijan mies Colonel Silver on myös kiireissään, koska on havainnut yhden kuulan. Sitä kuljettaa eräs lintu. Kun Silver on saanut sen tähtäimeensä niin pikkulinnun ja lohikäärmekuulan syö suuri lentolisko. Tämän jälkeen lentolisko saa osuman suuresta kivestä, jonka heittäjä on Ox-King. Ox-King ottaa maahan pudonneen linnun matkaansa evääksi Chi-Chin häihin. Chi-Chin häävalmistelut ovat pitkällä ja Pilafin saapuessa suurella ilmalaivallaan Ox-King ja muut luulevat tämän olevan Goku. Mutta Goku onkin toisaalla ja tapaa Chi-Chin. Chi-Chi kertoo häistä ja muista asioista. Pilaf on keksinyt ovelan idean. Hän pisti Shun pukeutumaan Gokuksi ja näin he pääsivät Ox-Kingin lähelle etsimään sitä yhtä lohikäärmekuulaa jonka lentolisko söi. Mutta kesken kaiken Silverin armeija hyökkää ja aiheuttaa sekasorron, jonka turvin Pilaf vie lohikäärmekuulan.

 

32. The Flying Fortress - Vanished!

Goku ja Chi-Chi ovat matkalla Ox-Kingin luokse Nimbuksella. Matkalla he tapaavat Pilafin aluksineen ja myös Red Ribbon Armyn porukkaa  on paikalla, mutta Goku ja Chi-Chi päihittävät armeijan miehistön. Tämän jälkeen he auttavat Ox-Kingin pois verkosta, johon Red Ribbon Armyn miehet ovat hänet vanginneet. Red Ribbon Armyn Silver taistelee hävittäjällään Pilafin ilmalaivaa vastaa, mutta Pilaf saa pudotettua Silverin maahan. Ja kun Silverille on tullut apujoukkoja niin Pilaf on jo kadonnut. Mutta myös Goku saapuu paikalle ja löytääkin Pilafin aluksen maan alta. Myös Red Ribbon Armyn miehet tajuavat, että Pilaf on piilossa maan alla. Ja lopulta Pilaf joutuukin nousemaan maan alta aluksellaan. Silloin Silver joukkoineen on valmiina ja tulittaa Pilafin ilmalaivaa niin, että tämä räjähtää. Pilaf ystävineen on jo kerinnyt hypätä aluksesta ulos lohikäärmekuula mukanaan. Mutta he joutuvat laskeutumaan suoraan Red Ribbon Armyn joukkojen eteen ja Colonel Silver ottaa kuulan itselleen.

 

33. The Legend of a Dragon

Goku on selviytynyt Pilafin aluksen räjähtämisestä ja jatkaa lohikäärmekuulan etsintää. Lohikäärmekuulatutka näyttää, että yksi kuula on melko lähellä ja Goku hyppää Nimbuksen päältä alas viidakkoon. Viidakossa Goku tapaa apina lauman, jota pantteri ahdistelee. Goku karkottaa pantterin ja ystävystyy apinoitten kanssa. Lähistöllä Red Ribbon Army on myös kuulan perässä. Apinat löytävät kuulan ja leikkivät sillä Gokun ollessa ruokalevolla. Samaan aikaan Krillinillä on kova treeni menossa Master Roshin luona. Roshi kertoo Krillinille ja Launchille tarinan lohikäärmekuulista. Goku on herännyt nokosiltaan ja on taas lähtenyt etsimään kuulaa. Red Ribbon Armyn sotilaat löytävät apinat jotka leikkivät kuulalla ja sotilaat ilmoittavat tästä löydöstä Silverille. Goku kuulee mekkalan ja tulee auttamaan apinoita. Yksi apina yrittää paeta paikalta lohikäärmekuula mukanaan, mutta Silver saa ammuttua oksan apinan alta pois. Apina on tippumassa rotkoon, mutta Goku pelastaa tämän. Lohikäärmekuula kuitenkin joutuu rotkon pohjalla olevaan jokeen ja tästä Silver ei ole mielissään vaan käskee miehensä kuulan perään.

 

34. Cruel General Red

Red Ribbon Armyn sotilaat etsivät kuulaa joen pohjasta sekä muualta, mutta etsinnät eivät oikein tuota tulosta. Goku saapuu paikalle ja nappaa lohikäärmekuulan aivan sotilaitten nenän edestä. Nämä kaksi sotilasta eivät ole kovinkaan tyytyväisiä ja yrittävät saada väkisin Gokulta kuulan, mutta Goku rökittää nämä ja jatkaa matkaansa. Sotilaat ilmoittavat tilanteesta Silverille ja silver alkaa tosi toimiin. Hän näkee Goku lentelevän Nimbuksella ja ampuu sen alas. Goku laskeutuu vihaisena maahan ja Silver yrittää viedä väkisin lohikäärmekuulan Gokulta. Mutta ei onnistukaan vaan Goku voittaa Silverin helposti muutamalla iskulla. Tämän jälkeen Goku muistaa, että Nimbus on räjäytetty ja hakee Dyno kapseleita Silverin pikku talosta. Ensimmäisestä kapselista tulee robotti joka näyttää Gokulle mikä kapseleista on lentokone. Goku ei osaa lentää lentokoneella, joten Goku ottaa robotin lentäjäkseen. Silverin pomo ei tykkää siitä kun tämän päihitti pikkupoika ja tämä tahtoo Silverin heti päämajalle. Goku on saapunut lentokoneella lumiselle alueelle ja siellä on niin kylmä, että robotti jäätyy ja kone putoaa maahan. Goku on kylmästä kankeana ja joku saapuu hänen luokseen. Red Ribbon Armyn päämajassa Silver anoo uutta mahdollisuutta ja selittelee, että se pikkupoika joka hänet hakkasi ei ollut mikään tavallinen lapsi. Toisaalla Gokun alus on löydetty Red Ribbon Armyn toimesta, mutta Gokua ei näy missään. Näkyy vain pitkät raahaus jäljet. Ja se joka raahaa Gokua onkin vain pieni tyttö, mutta kuka tämä mahtaa olla.

 

35. Cold Reception

Suno niminen tyttö on raahannut jäätyneen Goku turvaan kotiinsa. Goku heräilee ja kertoo Sunolle ja hänen äidilleen, että etsii lohikäärmekuulia. Suma kertoo kuinka Red Ribbon Army myös etsii kuulia, mutta Goku aikoo ajaa heidät tiehensä jotta Suno ja muut kylän asukit voisivat olla rauhassa. Mutta nyt jo Red Ribbon Armyn sotilaat ovat Gokun perässä, koska tällä on yksi lohikäärmekuula mukanaan. Goku on jo lähdössä, mutta silloin tulevat kaksi Red Ribbonin sotilasta. Mutta Goku hoitelee heidät helposti ja pääsee näin nopeasti lähtemään Red Ribbon Armyn kimppuun. Mutta ilma onkin liian kylmä ja Goku palaa hetkessä takaisin Suman luokse. Samalla kun Goku lämmittelee takan ääressä Suman äiti kertoo Gokulle, että kylänjohtaja on siepattu ja häntä pidetään paikassa jota kutsutaan Muscle Toweriksi. Saatuaan talvi kamppeet Sumalta Goku lähtee pelastamaan kylänjohtajaa Muscle Towerista. Matkalla hän kohtaa armeijan miehiä, mutta heidän ohitseen Goku pääsee pienellä vaivannäöllä. Muscle Towerin sisällä odottaa General White. Mitäköhän White on suunnitellut Gokun varalle se selviää myöhemmin.

 

36. Major Metallitron

General White sanoo Gokulle ulos, että hänen on päästävä ylimpään kerrokseen asti jos hän aikoo pelastaa kylänjohtajan. Goku astuu ensimmäiselle kerrokselle ja sieltä hän löytää neljä karskia miestä. Nämä hän voittaa helposti ja jatkaa seuraavaan kerrokseen. White ja Ninja Murasaki ihmettelevät Gokun voima, sillä kukaan ei ole ennen päässyt edes ensimmäistä kerrosta edemmäs. Seuraavassa kerroksessa odottaakin Metallitron niminen robotti. Tämä taistelu on jo hankalampi ja Goku saakin useita hyviä iskuja perille. Ja luuleekin voittaneensa, mutta Metallitron nousee ylös yhä uudestaan. Metallitron osuu myös Gokuun voimakkailla iskuillaan, mutta ei se Goku niistä lannistu vaan iskee pääpuskulla ja saa Metallitronin kumoon. Mutta Metallitron nousee jälleen ylös ja ampuu suustaan ohjuksella Gokua. Metallitron luulee voittaneensa, mutta Goku on yhä kunnossa ja iskee Kamehamehaalla Metallitronia ja tältä lähtee pää pois. Goku luulee voittaneensa, mutta Metallitron ampuu nyrkkinsä Gokua päin. Tämän jälkeen Gokulla on kova työ väistellä toista nyrkkiä, mutta lopulta pääsee itse iskemään ja upottaa taistelusauvansa voimakkaasti Metallitronin selkään. Tämän jälkeen Metallitron villiintyy, mutta Goku saa räjäytettyä tämän toisen nyrkin ja Metallitron tämän jälkeen nyrkitön. Goku päättää tehdä kovaniskun ja syöksyy suoraa Metallitronin läpi pää edellä. Mutta Metallitron liikkuu vieläkin ja Goku valmistelee jo toista Kamehamehaata. Mutta silloin Metallitron pysähtyy paikoilleen. White ja Murasaki tajuavat, että Metallitronilta loppui virta. Ja näin Goku on selviytynyt seuraavaan kerrokseen. White lähettää sinne Ninja Murasakin.

 

37. Ninja Murasaki is Coming!

38. Five Murasakis

 

39. Mysterious Android No. 8

 

40. Horrifying Buyon

 

41. The Fall of Muscle Tower

 

42. The Secret of Dr. Flappe

 

43. A Trip to the City

 

44. Master Thief, Hasky

 

45. Danger in the Air

 

Takaisin