Ensiesiintyminen: Jakso 1

Tämä kapistus on lohikäärmetutka ja sillä voi paikantaa lohikäärmekuulia. Bulma on itse keksinyt tämän taskukokoisen tutkan. Tutkasta on paljon apua kuulien etsinnässä.

 

Ensiesiintyminen: Jakso 1

Tämä on lohikäärmekuula ja näitä on yhteensä seitsemän kappaletta ja niissä on tähtikuvioita yhdestä seitsemään. Nämä ovat tennispallonkokoisia ja kun nämä seitsemän kuulaa kerää yhteen niin näillä voi toivoa. Goku sai ensimmäisen kuulansa isoisältään muistoksi hänestä.

 

Ensiesiintyminen: Jakso 1

Tämän taistelusauvan Goku on saanut isoisältään, joka puolestaan on saanut sen Master Roshilta ja Roshi sai sen Korinilta. Sauva venyy käskystä niin pitkäksi kuin haluaa eikä se voi mennä rikki. Goku käyttää tätä sauvaa aseenaan.

 

Ensiesiintyminen: Jakso 1

Tämä on Dyno kapseli. Sen on keksinyt Dr. Brief. Tämmöisiin kapseleihin voi laittaa mitä tahansa kunhan se vain ei ole mitään elävää. Nämä kapselit ovat maailman laajuisesti käytettyjä ja ne on tehneet Dr. Briefistä yhden maailman rikkaimmaksi ja kuuluisammaksi.

 

Ensiesiintyminen: Jakso 3

Kilpikonnan kilpi jota Master Roshi kantaa aina mukanaan. Kilpi on painava, joten sitä on hyvä käyttää harjoitellessa. Roshi laittaa myös Gokun ja Krillinin selkään tämmöiset painavat kilvet jotta harjoittelu olisi mahdollisimman tehokasta.

 

Ensiesiintyminen: Jakso 3

Keltainen pilvi on nimeltään Nimbus. Se voi lennättää ketä tahansa kunhan vain omaa täysin puhtaan sydämen. Roshi omisti alunperin, mutta ei pystynyt lentämään koska Roshilla on liian likainen mielikuvitus. Joten roshi antoi tämän pilven Gokulle kiitokseksi kilpikonnansa pelastamisesta.

 

 

Ensiesiintyminen: Jakso 6

Tämännäköisiä sisältäpäin ohjattavia robotteja käyttävät Mai ja Shu sekä myöhemmin ne liikkuvat ilman ohjausta. Nämä robotit ovat hyvin käteviä koska ne liikkuvat pomppien nopeasti ja niillä voi lentää. Nämä robotit on myös varustettu aseilla.

 

Ensiesiintyminen: Jakso 8

Tämän jäsenkortin MAster Roshi näyttää Chi-Chille, jotta tämä uskoisi, että tämä vanha mies todella on Master Roshi.

 

Ensiesiintyminen: Jakso 8

Bashosen viuhka on Master Roshin omaisuutta. Sillä voi hallita tuulia ja sateita ja sitä on käytettävä varoen. Goku tarvitsisi tätä viuhkaa, jotta voisi sammuttaa Ox-Kingin vuoren roihut. Mutta Roshi on käyttänyt tätä viuhkaa ruuanalusena ja sotkenut sen, joten sitä ei voi käyttää.

 

Ensiesiintyminen: Jakso 12

Oolong toivoo nämä pikkuhousut Shenronilta ja tällä tavoin Oolong pelasti maailman Pilafin käsistä. Oolong pitää näitä pikkuhosuja päässään.

 

Ensiesiintyminen: Jakso 15

Roshi väittää Launchille, että tämän näköinen on Roshin koulutusasu. Joten Launch pukee tämän päälleen kuten myös Roshi, Goku sekä Krillin. Mutta kuitenkin tosiasiassa Roshi vain huijasi ja tahtoi nähdä tämän asun Launchin päällä.

 

Ensiesiintyminen: Jakso 16

Kivi, jonka Master Roshi nakkaa mettään jotta Goku ja Krillin voisivat harjoituksen vuoksi etsiä. Kivi täytyi etsiä puolessa tunnissa. Ja joka kiven löytää ja tuo Roshille niin se saa illallisen ja toinen sitten jää ilman illallista.

 

Ensiesiintyminen: Jakso 17

Tämänlaisia maito laatikkoja Goku ja Krillin joutuivat kuljettamaan joka aamu kun he olivat treenaamassa Roshin luona.

 

Ensiesiintyminen: Jakso 30

Tämä on Pilafin alus, jonka Pilaf hankki sen jälkeen kun Goku oli tuhonnut Pilafin linnan. Pilaf varmaan ajatteli, että ilmalaiva on vaikeampi tuhota kuin maan päällä oleva linnake. Mutta silti tämä valtava ilmalaiva kohtasi tuhonsa, mutta tällä kertaa sen ampuikin alas Red Ribbon Armyn lentokoneet.

 

  Ensiesiintyminen: Jakso 31

Näitä lentokoneita käyttävät Red Ribbon Armyn sotilaat. Red Ribbon Armyllä on näitä lentokoneita useita kymmeniä ellei jopa satoja. Tällaisella koneella Goku matkusti Muscle Towerin lähistölle.